STOLZ – продуктите на още една немска компания в kupisi.eu


Stolz GmbH е компания с повече от 60-годишен опит. Мото на серията Vom Pullach Hof: „Традиция и качество – оригинални рецепти“

Изображение

Vom Pullach Hof – в буквален превод – „От двора на Пулах“. Pullach i. Isartal e община в провинция Бавария в Германия. Малкото населено място е разположено в подножието на Баварските Алпи. Тази област е известна със своята древна история, с производството на качествено вино и с богатата си култура в употребата на различни билки и треви, растящи в близката планина.

Продуктите от серията са позиционирани в три групи:

за перфектна кожа на лицето и тялото;

за подпомагане при проблеми със ставите, мускулите и костите;

за различни кожни проблеми

Внимателно подбраните продукти за лице и тяло са с висока биологична активност и бърз ефект. Можете да се насладите на немско качество в опаковки с голямо количество.

И всичко това на достъпни цени.

Легенда за Конския балсам (Pferdebalsam): В древността хората използвали мехлеми по старинни рецепти за лекуване на болките в ставите и умората след тежкия физически труд. С навлизането на индустриализацията и новите технологии тези билкови балсами били забравени. Традиционните рецепти оцеляли, благодарение на продуктите, използвани за обгрижване на конете, подложени на тежки физически натоварвания. В тяхна чест балсамът с билки за възстановяване след тежки физически натоварвания и при хронични ставни проблеми бил наречен Конски балсам – на немски Pferde Balsam.
Статия: http://kupisi.eu/news/56/p-span-style-font-size-16px-span-style-font-family-times-new-roman-times-serif-stolz-nbsp-produktite-na-oshte-edna-nemska-kompania-v-kupisi-eu-span-span-p.html

Вашият коментар